Vores kernekunder er vigtige!
     – Derfor gør vi selvfølgeligt ekstra for vores kernekunde!

Lad os sammen gøre det faste samarbejde nemmere – og billigere.

Som Kernekunde opnår du ikke kun gode besparelser, det faste samarbejde bliver også langt nemmere.
Som kernekunde er du oprettet i vores system som gør, at du kan ringe og bestille f.eks. ‘2 vikarer med start mandag i adf. 3’, så har Jobing, de oplysninger der skal bruges.
På den måde er du fri for at udfylde bestillingsskema og bruge tid på det hver gang du skal bruge vikarer – Nemt??

Det synes vi i hvert fald hos Jobing ApS.

Kender du allerede dit behov inden vi starter vores samarbejde, så er der altså penge at spare fra dag ét som Kernekunde!

 • Kernekundefordel 1 – Vikarservice:
  Som kernekunde får du den lave vikartimepris fra første vikartime. Du skal ikke først spare op for at opnå en besparelse. Det er nemt og enkelt den faste lave pris fra første vikartime.

 

 • Kernekundefordel 2 – Try & Hire:
  Normalt vil du blive faktureret, hvis du ansætter vores vikar inden 480 timers sammenhængene vikariat, men som Kernekunde kan du allerede efter 160 timers sammenhængene vikariat fastansætte vores vikar kvit og frit!
 • Kernekundefordel 3 – Rekrutteringsservice:
  Kender du på forhånd dit behov for antal rekrutteringer pr. år, så vil du få en skarp pris på alle rekrutteringer.
  Ligesom med vikartimer skal du ikke først optjene eller starte med at betale fuld pris, for så at få det billigere efterfølgende. Det er for bøvlet og for krævende at udregne. Derfor får du prisen fra første rekruttering!

Oftest stillede spørgsmål.

Hvad koster en vikar fra Jobing ApS, når jeg er Kernekunde?

Som du nok læste på siden “Vikarservice”, er gangefaktoren, som singlekunde 2,0.

Den pris skal du som Kernekunde selvfølgelig ikke betale.

Vi har 8 pakker med forskellige gangefaktorer og hvilken du passer på, afhænger af det antal vikartimer du bruger pr. 12 måneder. Vi kører med 12 måneder frem for kalender år.

Det betyder, at hvis du underskriver Kernekundeaftalen d. 8/10-2020, så løber din aftale til d. 8/10-2021. Det giver mest mening for dig, og derfor også for os.

Du kan udregne din vikartimepris på vores nye og smarte prisregner her.

Er der skjulte gebyrer hos Jobing ApS?

Nej, absolut ikke!
Hos Jobing ApS får du en konkret og fuld pris for en vikartime og du kan faktisk udregne din egen pris på vores hjemmeside.
Det eneste du skal lægge oven i din vikartimepris, er moms.
Der kommer selvfølgelig overtidstillæg, aften/nat tillæg, weekendtillæg og evt. udlæggertillæg jf. overenskomst.

Kan vi fastansætte vikarer vi bliver glade for?

Selvfølgelig kan du det – Igennem et Try&Hire forløb har du mulighed for at fastansætte vikaren kvit og frit efter 480 timers sammenhængene vikariat.

Vores klare mål hos Jobing ApS er at have glade vikarer, og hvis en vikars ønske er at blive fastansat hos dig, så er vi bare lykkelige og faktisk har vi et super godt samarbejde med jobcentre og a-kasser landet over, netop fordi vi er gode til at få vores vikarer i fastansættelse.

Hvad er et tilkaldetillæg?

Hvis du bestiller vikarer med mindre end 24 timers varsel, så koster det et tilkaldetillæg på 20 kr. i timen for den første vikardag. Det gør vi, for at motiverer vores vikarer til hurtigt at træde til, når der er behov for det.

Er der et minimumantal timer per dag hos Jobing ApS?

Det er der, ja, og det er lovgivning i vikarloven som siger, at vi skal betale vores vikarer minimum 4 timer per mødedag uanset om vikaren er hos dig i 1, 2, 3 eller 4 timer.

Må jeg som Kernekunde bestille vikarer fra andre bureauer?

Ja, selvfølgelig må du det.
At være Kernekunde hos Jobing ApS betyder ikke, at vi tvinger dig ud i en eksklusivaftale, hvor du er bundet på hænder og fødder og får boder på det ene og det andet.
Du må gøre som du plejer… Det eneste vi forventer af vores Kernekunder er, at de selvfølgelig forbruger de timer de vælger pr. 12 måneder.

Hvad, hvis Jobing ApS ikke kan levere de vikarer jeg bestiller?

Hvis, du f.eks. bestiller 5 vikarer med start mandag, og Jobing ApS kun finder 4 der starter mandag, så tæller timerne for den sidste vikar som forbrugt frem til den 5. vikar møder.

Det betyder, at den 5. vikar vi ikke kunne finde til mandag, de timer bliver stadig registreret, men du bliver selvfølgelig først faktureret fra den dag den 5. vikar starter.

Kan jeg, som Kernekunde, vælge om jeg vil have både vikarer og rekrutteringer eller kun én af delene?

Ja, du bestemmer selv, om du vil tegne Kernekundeaftale på både vikartimer og rekrutteringer, eller om du kun vil tegne Kernekundeaftale på vikartimer eller rekrutteringer. Det vælger du helt selv.